لیست اختراعات سيدمحمد حسيني وركياني
در حال حاضر با روشهاي متداول پشت فرشهاي ماشيني اهار ميخورد تا بتواند استحكام پايل (يا همان نخ خاب ) فرش ماشيني را تامين كند. آهارمادهاي بر پايه پلي وينيل استات است. اين كار علاوه بر هزينه بالا دقت پاييني دارد و در فرشهاي جديد و مدرن امروزي كه تراكم فرشها افزايش يافته است، نفوذ آهار نيز كاري مشكل است. در اين اختراع، ايده اي مطرح ميشود كه اهار را حذف نموده و روش جايگزين زير پيشنهاد ميشود. نخ پود با نخي از جنس درجه ذوب پايين تركيب شده و به داخل دهنه بافت فرستاده ميشود. پس از بافت فرش، فرش از روي سطح حرارتي كه ميتواند همان سيلندر آهار باشد عبور نموده و اين نخ با درجه ذوب پايين در بين نخها ذوب شده و عمل استحكام بخشي به نخها را انجام ميدهد. در اين ايده نخ با درجه ذوب پايين ميتواند به همراه نخ پود تابانده شود و يا به حالت دو لا موازي داخل دهنه گذاشته شود و يا به حالت تركيب الياف در نخ ريسيده شده مورد استفاده قرار گيرد.
در اين اختراع، نظر به اينكه در صنعت دستگاهي براي تشخيص ميزان سوزني شدن نخ نداريم و تشخيص اين امر ميتواند به افزايش پارامترهاي كيفي در صنعت فرش كمك نمايد، با هدف كاربرد در صنعت بگونه اي طراحي شده كه اپراتور بتواند به راحتي با گذاشتن يك نمونه نخ زير دستگاه (شيد نخ) بتواند شاخص سوزني شدن نخ تثبيت حرارتي شده را به كاربر ارائه نمايد. به كمك اين دستگاه صنعتگران، ميتوانند از كيفيت كار ارائه شده مطمئن شده و از طرفي مصرف كننده نيز با اطمينان خاطر ميتواند هزينه مربوطه را پرداخت نمايد. •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tنحوه كار با دستگاه براي كار با دستگاه دو دسته شيد نخ (از نخهايي كه ميخواهيم با هم قياس شوند) تهيه نموده و انها را درجه سانتيگراد محفظه مربوطه قرار ميدهيم. سپس تصوير دو دسته نخ را توسط دوربين مناسب كه به همين منظور روي جعبه تصوير برداري در نظر گرفته شده است، به كامپيوتر فراخواني نموده و توسط الگوريتمي كه برا ي آن در نظر گرفته شده است، ميزان درصد فضاي خالي بين نخها تشخيص داده ميشود. •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tدستگاه و اجزاي آن دستگاه داراي چندين قسمت است كه عبارتست از: •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tدوربين (14 مگاپيكسل) •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tپردازشگر (كه ميتواند از يك مدار و ميكرو پردازشگر استفاده نمود ، ليكن از كامپيوتر بجاي ريزپردازنده استفاده شده است و در مراحل بعدي ميتواند مورد استفاده قرار گيرد.) •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tكابلهاي واسط (اتصال دوربين به كامپيوتر – اتصال منبع نوراني تعبيه شده داخل باكس تصويربرداري به منبع تغذيه كه در اينجا پورت يواس بي در نظر گرفته شده است.) •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tجعبه تصويربرداري، كه شامل منابع نوري با قابليت تنظيم ارتفاع است. ابعاد جعبه 15 سانت طول، 7 سانت عرض و ارتفاع 10 سانت است. البته ارتفاع منبع نوري نيز قابل تنظيم است و تا ارتفاع 8 سانت ميتواند از سطح افقي نمونه فاصله بگيرد.
عنوان اختراع: دستگاه تهيه تصاوير سه بعدي نخ جهت تعيين تجعد آن زمينه فني: منسوجات و كاغذ امروزه در صنعت از استانداردهايي مثل استاندارد DIN 53840 براي تعيين خواص موجي نخ استفاده ميشود، اين روش نياز به صرف وقت زياد دارد و بخاطر نقش انسان در خواندن طول نخ در قسمتهاي مختلف اين روش، دقت لازم را دارا نيست و مهمتر از همه اينكه در حين توليد نميتوان كنترل كيفيت ميزان تجعد نخ را بررسي كرد و با در نظر گرفتن اينكه تعيين اين خصوصيت ميتواند به افزايش كيفيت محصول نهايي بويژه در صنعت فرش كمك نمايد، اين اختراع با هدف كاربرد در صنعت بگونه اي طراحي شده كه همه ي مشكلات ذكر شده را برطرف نمايد. اين دستگاه با توليد تصاوير سه بعدي از نخ و اعمال شاخص فركتال سه بعدي و دواير متحدالمركز، ميزان تجعد نخ را تعيين ميكند. بكمك اين دستگاه، صنعتگران ميتوانند هم بصورت آفلاين و هم بصورت آنلاين يعني در حين توليد به كنترل كيفيت تجعد نخ بپردازند، با توجه به زمان اندك حصول نتيجه، ميتوان نتيجه را مشاهده و در صورت عدم رضايت، متغيرهاي توليد را تغيير دهند و از اين طريق در حين توليد ميتوان به شرايط دلخواه دست يافت.
موارد یافت شده: 3